top of page

De kunst en de wetenschap van het zicht

NIKON LENSWEAR

screenshot-2024-01-11-183342.png

Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van optische glazen heeft Nikon een achtergrond van compromisloze prestaties en ongeëvenaarde kwaliteit hoog weten te houden.

Voor Nikon is precisie altijd belangrijk: bij het werken met de meest innovatieve technologie tot het aanpassen van brillenglazen aan uw unieke eisen.

Zuiverheid en homogeniteit zijn essentiële factoren voor brillenglazen. Nikon is betrokken geweest bij de ontwikkeling van materialen om aan een breder scala van behoeften te voldoen. Deze aandacht voor grondstoffen verklaart waarom Nikon bekend staat om de productie van de dunste en helderste brillenglazen op de markt.

DE BESTE MATERIALEN

Het ontwerp van een brillenglas bepaalt de functie(s) ervan. Moet u ver kunnen kijken? Dichtbij? Of allebei? De geavanceerde technologieën van Nikon op het gebied van precisie en aanpassing zijn een essentieel onderdeel van het ontwerp van brillenglazen om u een helderder, scherper en vervormingsvrij gezichtsvermogen te geven.

HET BESTE OPTISCHE ONTWERP

Niet alleen worden coatings gebruikt om licht te beheersen en reflecties te verminderen, ze worden ook gebruikt om water en olie af te stoten en om statische elektriciteit en krassen te voorkomen. Nikon maakt schonere, helderdere, scherpere en duurzamere brillenglazen met behulp van de coatingtechnologieën.

DE BESTE COATINGS

De combinatie van heldere en dunne materialen met prachtige ontwerpen en hoogwaardige coatings bieden de brillenglazen van Nikon dragers een uitstekende visuele kwaliteit.

DE BESTE BRILLENGLAZEN

OUR PRODUCTS

Uw zicht is uniek, en voor ons is dat niet zomaar een klein detail.

Ontworpen in Japan.

Nikon Lenswear beheerst optische technologieën voor optimaal zicht. Uw complete brillenoplossing met lichte en comfortabele monturen die de voordelen van onze optische glazen en zonneglazen optimaliseren.

bottom of page